Halk 53
HV
16 NİSAN Salı 09:38

Zafer Partisi Rize Taksicilerin Sorunlarını Müşteri Olarak Yerinde Dinledi

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız taksicilerin yaşadığı sorunları dile getirmek için müşteri olarak taksiye bindi.

RİZE
Giriş Tarihi : 04-11-2022 15:01   Güncelleme : 04-11-2022 15:29
Zafer Partisi Rize Taksicilerin Sorunlarını Müşteri Olarak Yerinde Dinledi

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız : Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın talebi üzerine  taksici, dolmuşçu kardeşlerimizin şikayetlerini taleplerini dile getirelim dedik.

Kısa sürede önce kurulup Türk Siyasetinde yer edinen  Zafer Partisi yürüttüğü muhalefet ile anlaşılan Rize'de de yer edinecek.

 
Başkan Akyıldız Rize’de taksi müşterisi olarak taksicilerin ve taksi müşterilerinin yaşadığı sorunları yerinde inceledi.



''Mülteci miyim Türk müyüm belli değil''


Taksici:Taksi şuanda bitmiş durumda,  sigortalar iki katından fazla. Gidişat çok kötü, her zam gelince müşteriler yarı yarıya azalıyor.

Mülteciler ile geçinemiyoruz onlara verilen değerin üçte biri bize verilseydi çok daha iyi yerlere gelirdik. Mülteci miyim Türk müyüm belli değil. Tükiye’yi düzeltsinler yeter, biz zaten düzeliriz.  

''Taksi lüks olmaya başladı''


Taksici: Günümüz şartlarında bir parçamız bozulduğunda altından kalkamıyoruz. Gün içinde en az 10 sefer yapmamız lazım. Fiyattan dolayı müşteri potansiyelimiz düştü. Taksi lüks olmaya başladı. 


Ben 19 yaşında taksi sorunlarını, bugün ne kadar kazanacağız bunları düşünmemem lazım yada taksinin üstünde olmamam lazım ama mecburiyetten taksideyiz. Bir genç olarak taksicilik yapmak istemiyorum ama geçinmek için yapıyoruz.

Turistler Araplar, Filistinliler bile taksi fiyatı için pazarlık ediyorlar. Neredeyse kavga edecekler. Ben hakkım olanı alıyorum ondan


Zafer Partisi Gökhan Akyıldız: Türkiye’yi  Türklere geri vereceğiz. Seçimlerden sonra 1 yıl içerisinde

1 tane mülteci  kalmaycacak.

Zafer Partisi bu anları videolaştırarak Youtube Rize Zafer Partisi İl Başkanlığı hesabına yükledi

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl