Halk 53
HV
27 NİSAN Cumartesi 06:15

Erdoğan’a şarkı yapan Rizeli sanatçı Köse: Rize’ye yapılan ihanet ortada. AKP 3-0 yapamasın!

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2018’de seçim şarkısı yapan Rizeli sanatçı Murat Köse AK Parti’nin Rize politikalarına isyan ederek: ‘’Rize’ye yapılan ihanet ortada.  Rizeliye tavsiyem burayı 2-1 yapın’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 27-04-2023 20:16   Güncelleme : 27-04-2023 22:03
Erdoğan’a şarkı yapan Rizeli sanatçı Köse: Rize’ye yapılan ihanet ortada. AKP 3-0 yapamasın!

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2018’de seçim şarkısı yapan Rizeli sanatçı Murat Köse Ak Parti’nin Rize politikalarını sert bir dille eleştirdi.  Rize’de Mesut Yılmaz’ın bağımsız vekil adayı olarak girdiği seçim hariç hep 3 vekili ve Rize Belediye seçimlerini kazanan Ak Parti için Köse:‘’Rize’ye yapılan ihanet ortada.  Rizeliye tavsiyem burayı 2-1 yapın’’ dedi.

‘’İSTANBUL’DAN BAKTIĞIMIZ  ZAMAN RİZE GARİBAN’’
Murat Köse:''Sayın Cumhurbaşkanımıza   2018'de ‘’İnadına Başkan’ ’ diye şarkı yaptım. Görüşümü  sosyal medyada  açıkça savunan  tek sanatçıyım  Rizeli olarak.  Rizespor Rize’yi savunan tek sanatçıyım. İstanbul’dan baktığımız zaman Rize gariban, binalar kötü, sahilde bir üstgeçit yapılmış rezalet su gelir su basar.’’ dedi.


‘’BÜYÜKŞEHİR RİZE OLACAKKEN GÜNEYSU BÜYÜKŞEHİR OLMUŞ’’
 
Rize’nin çok eksiğinin olduğunu ifade eden  Köse:’’ Büyük şehir Rize olacakken Güneysu büyükşehir yapılmış.  Rize’deki binalar kötü kentsel  dönüşüme ihtiyacı var. Kadınların çalışmaya ihtiyacı var. Kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanmasına ihtiyacı var. Ben  engelli babasıyım, engelliler için çalışılması lazım. Kimsesiz yetim çocuklar için çalışılması lazım, dul kadınlara iş açılması lazım. Çok eksiklerimiz.’’ dedi.

‘’ AK PARTİ VEKİLİ İLE 10 DAKİKA GÖRÜŞEMEYECEK MİYİZ’’

 Ak Parti’ye en sık yapılan eleştirilenden biri olan AK Parti’li yöneticiler ile görüşemiyoruzun altını çizen Köse:’’ Ben geçen sene Rize’ye geldim. İshak Alim (eski AKP Rize il başkanı)  akrabamdır. Muhammet Avcı (AKP Rize Milletvekili)  akrabamdır. Sema Yağcıtekin (AKP Rize Kadın Kolları Başkanı)’e uğradım o arıyor İshak Alim’e ulaşamıyoruz. Muhammet Avcı’yı arıyoruz Hakan çıkıyor. Muhammet Avcı ile 10 dakika görüşemeyecek miyiz.  Ben kendimce İstanbul'da sınıfı olan bir sanatçıyım. Benki ulaşamıyorsam burada sokakta olan herhangi  vatandaş İshak Alim’e  nasıl ulaşacak.’’ dedi.

‘’RİZE 2-1 OLMALI’’
Rize’den artık 1 tane muhalefet  vekilinin çıkmasının gerektiğini ifade eden Köse:’’  Benim Rizeliye  tavsiyem  burayı   3-0 yapmayın.  Rize 2-1 olsun kim alırsa alsın, rekabet olsun.  Rize'ye yapılan ihanette ortadadır . Keşke o kadar Cumhurbaşkanı çıkardık başbakan çıkardık paylaşımlarda  orada söylüyoruz Yeşiller Diyarı Başbakanları Diyarı, Yağmurların Şehri ama Trabzon'da Süleyman Soylu Mehmet Muş  vekiller Rize'den daha çok yatırım almakta.’’ dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl