Halk 53
HV
19 MART Salı 08:50

ÇAYKUR RİZESPOR 2 ÇALIŞANINI 2 AY ÖNCE KOVUP İŞE ALACAĞIZ DİYE OYALADI

ÇAYKUR Rizespor’da basın, medya, takımın tanıtım filmleri dahil pek çok iş icra eden 2 emekçi Oğuz Bal ve Mükremin Çetinoğlu, ‘’ 2 aydır sakın sağda solda konuşmayın. İşe geri alacağız siz deyip bizi oyaladılar’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 26-11-2022 00:46   Güncelleme : 26-11-2022 11:18
ÇAYKUR RİZESPOR 2 ÇALIŞANINI 2 AY ÖNCE KOVUP İŞE ALACAĞIZ DİYE OYALADI

 ’KİMSENİN DERDİ BİZİM EVİMİZE EKMEK GETİRDİĞİMİZ EKMEK DEĞİL’’


Oğuz Bal ve Mükremin Çetinoğlu sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada:
2 yıldır gece gündüz demeden, canımı dişime takıp, her şeyin en iyisini yapmak arzusuyla çalıştığım Çaykur Rizespor'dan, iş arkadaşım ve ağabeyim oğuz Bal ile beraber, Kulübün resmi internet sitesine Başkanın ve bazı yönetim kurulu üyelerinin fotoğraflarını koymadığımız gerekçesiyle, yaklaşık 2 ay önce kovulduk.

İlgililerinden defalarca söz konusu kişilerin fotoğraflarını talep etmemize, fotoğraf yoksa biz çekelim dememize rağmen bizlere geri dönüş yapılmadı. Ve sonunda, bizlere iletilmeyen fotoğrafları siteye koymadık diye işimize son verildi.

2 aydır "Sakın sağda solda konuşmayın. İşe geri alacağız sizi" deyip bizi oyaladılar.

Biz de ekmek parası deyip konuyu dillendirmedik fakat geldiğimiz noktada anladık ki; kimsenin derdi bizim evimize getirdiğimiz ekmek değil.

2 yıllık süreçte yaptığımız çalışmalar ve ülke gündemine oturan paylaşımlar, işimizi bazı eksiklerimize rağmen ne kadar iyi yaptığımızı gösteriyor. Sağ olsun büyük Rizespor taraftarı da bu süreçte desteğini bizlere gösterdi ve her fırsatta yorumlarıyla bizleri övgülerini iletti.

Rizespor'da emek verdiğimiz süre boyunca yanımızda olan büyük Rizespor taraftarına, 2 aylık süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Son sözüm, hakkımızı yiyenlere; Rabbim iki cihanda da sizlere adaletiyle muamele etsin.

Kalın selametle..

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz